Tuesday, May 14, 2013

Baby Comel

Assalamualaikum.

Aku tengah semangat nak update ni.
Jgn cuba halang aku dengan tawaran makan nasik. 
Ish sedap plak aku tengok nasik putih tu.
Kalau makan dengan kicap and telur goreng, pergh!
Wa sudah mula lapar.
Iyeahh!

Tak boleh macam ni, aku kena pergi jugak. Oh kicap!


...................


Kenyang dah burp!
With no kicap, tapi sup and masak merah. Hewhewhew
Perut dah buncit, baru senang hati nak taip dengan penuh jiwa. 

Dulu, masa mula-mula aku jadi BLOGGERlahsangat,
aku rasa aku ni seorang yg zero dalam berkata-kata,
membina ayat mahupun menyiapkan karangan.
Cer tengok :

--------------------------------------------- Memories from GD : (July,2011)------------------------------



Bayi x? Bayi sangat. Hahahaha.
Tak percaya aku baby.
Lagi tak percaya bila ada orang yg dukung support aku.
Hati berbunga wa cakap lu.
Wa x sangka ada jugak yg komen kt post wa yg melalut ni.





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sobsob sedih aku baca ni.
TerharuS uolls , thx :)


p/s:
1. Rasanya masih belum terlambat utk aku ucapkan, Selamat Hari Ummi Puan Zawiah. Terima kasih utk kasih sayang yang ummi berikan utk kami adik-beradik. Luv you!

2. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Ummi dan Abah yang ke 24! Moga Ummi dan Abah bahagia selalu ;D

3. Selamat Hari Jadi sepupu, Amalina yg ke 18! Belajar elok-elok ok bila masuk U nnti, jgn menggatai ;P




Post a Comment